Sunday, November 4, 2007

Tulejumalusest

Nagu järgnevalt pildilt näha võib, hakkas Napoleon kõigele lisaks ka Tulejumalaks, jumalast geniaalne ju...

Monday, October 29, 2007

Tööliselamutest

Tahaksin teiega mõtteid vahetada meie üliõpilaselamu teemadel. Tegelikult vabandust, pean ennast parandama, tööliselamu teemadel siiski.
Nimelt, kui mina täna oma toreda ja tegusa üheksa tundi kestnud tööpäeva lõpuks "koju" ehk siis enda meelest veel üliõpilaselamusse jõudsin, siis küsiti minu käest, et kas ma enne kahtteist ei saa tulla. Saanud minult vastuseks viisaka "Kahjuks lõppeb mu tööpäev peale kella 12st", otsustas The Brown Bitch killu maha panna. Otsene tsitaat siis temalt: "See pole siin enam üliõpilaselamu vaid tööliselamu."
Pean tunnistama, et minu isiksused solvusid hingede põhjani. Me käime tööl selleks, et talle palka maksta ja ta viriseb, kui ta peab kaks sammu astuma, et ust avada.
Me (Che ja tema teised isiksused, kõik seitse neist) oleme tutvunud sisekorra eeskirjaga, aga fakt on ka see, et kuidagi peab ju õppemaksu tasuma, üüri tasuma (mida nad taaskord tõsta tahavad), oi selline väike asi nagu söök oleks ka tore, kui teda külmkapis leiduks, aga ilmselt on see vaid privileegitud seltskonnale.
Tunnen, et minus on pead tõstmas tohutu mässumeelsus. Kui enne ma olin valmis räuskama selleks, et paremat netti saada, siis praegusel hetkel olen ma valmis ka kõikidele meie ignorantsetele ja idiootsetele vangivalvuritele näitama, et Che on elus ja vägagi ohtlik. Maetagu mind selle eest teistki korda, aga ignorantsust kavatsen ma välja hakata juurima!






/Che/

Saturday, October 20, 2007

It's a breakthrough!!!


And not a fake one - a REAL one!


Sunday, September 30, 2007

PALUN JÄTA MEILE MEIE NUUDLID!


Palat on marus ja aitab kaasa akadeemilisele revolutsioonile.
Niisiis...
Meie TLÜ rektoraat tahab tõsta meie õppemakse. Enne 2008 sisseastunud peaksid leppima 10% õppemaksu tõusuga ja 2008.aastast sisseastujad maksku 16,7% rohkem.
Põhjendused palatit enam väga ei huvita teate. Kui teid huvitab siiski, siis võite vaadata www.esindus.ee
Aga ajal, mil kõik peaks minema selles suunas, et aastaks 2010 on kõrghairdus tasuta, tundub see kuidagi eriti tobeda sammuna ja meie tudengid peaksime sellele vastu hakkama. Loogika või nii.
Ok, saame aru, et ülikoolil on raha vaja, et tõsta õppejõudude palku, mis on suht nirud ja ka üldiselt peavad ülikoolitöötajad palka juurde saama, aga võtame siis selle üliõpilaste taskust a la sealt saab võtta, sealt siis ka võtame?
Meie rektor on aga ka väga tore tüüp - ta pooldab tasuta kõrgharidust. Päris palju sel teemal ka sõna võtnud. Kas ta arvab, et õppemaksutõus tekitab võrdsemat ligipääsu kõrgharidusele või on üks samm lähemale meie ideaalile - tasuta kõrgharidus Eestis?
Muuseas on ka tulnud igast kräppi põhjenduseks ning üks tore asi on sõna kvaliteet. Nende(rektoraat) arust on kvaliteedi tagamine selline - tõstame õppemaksu ja tõstame lävendit st sisse saavad ainult need, kes on väga tugevad ja need, kes saavad seda endale päriselt lubada - üliõpilasi tuleb vähem ja kvaliteet tõuseb selle arvelt jne
Põhimõtteliselt tähendab see siis seda, et tublid eliitkooli lõpetanud, keskustest pärit noored ja need, kes saavad lubada endale see paber osta, tulevad meie ülikooli. KVALITEET kallid isandad on see, mida sa suudad oma ülikooli siseselt pakkuda, aga võimaluse seda omandada peame andma kõigile võimekatele!
Lõpeta saasta tootmine, hakka tegema vajalikku juhtimistööd, helbi oma suppi ise ja PALUN JÄTA MEILE ME NUUDLID!


palat
EI ÕPPEMAKSUDELE!

Monday, September 24, 2007

Järelhüüe Balzacile

Jah, kurb tõde on see, et Balzac on lahkunud meie seast...

...ta viidi üle teise osakonda. Meie osakonnajuhataja The Simple Bitch viis asjad nii kaugele, et Balzac oli sunnitud oma isiksused välja kolima!

Jääme Napoleoniga igatsema Balzaci paarisaja aastast inspiratsiooni puudumist ja Hitleri julmust!



Balzac-Hitler

Palavasti armastatud
Mässaja
Kuuik
Kaas-keelegümnastik






/Che/

Monday, September 17, 2007

opaaaaaaa

Nii nüüd istun mina Balzac oma kiikuval voodil, lahtikäiv karp süles. Käisin hiljuti põhjas. Seal Rootsimaal inspiratsiooni otsimas. Samal ajal oli Napoleon ka põhjas aga mitte nii põhjas nagu mina... Tema käis Soomes. Maid vallutamas.
Niisiis inspiratsioonist. Sain venelastelt uue sõna opaaaaaaaaaaaaaa ja prantslased avaldasid oma aksendiga muljet ning eestlased oskavad edukalt oma jalgu kajuti uste vahele toppida(andekad sellised) .
Aga eile käisime Palati, Alesja,ja Kairiga Texases. Mind on alati hämmastanud, et see kuum riik nagu seda on Texas asub tegelikult meie vanalinnas. Kui raha on siis Napolziga ikka käime seal vahest. Margariitad, tortilla krõpsud, blues-ikka täis värk.


Täna oli meil kõigil kiire päev, aga sellest hoolimata leidsid Che ja Napoleon aega kappi küürida. Lausa rõõm oli vaadata, kuidas nad seal vaimstunult, suurte silmadega näppudel käia lasksid. Võibolla mängis nende erutatud seisundil rolli ka küünelakieemaldaja, aga vaevalt, sest palat on niisama ka selline.


Edu meile, et elu ei laseks meil muutuda samasuguseks nagu maailm väljaspool seda tuba.


/Balzac/

Väike vestlus...

Napoleon ütleb: "Sul on üks "Kiss"."(väike vihje Balzacile)
Balzac kuuleb: "Sul on üks tiss."(ei vasta... igaks juhuks)
Napoleon küsib :"Mis sa sellega teed?"
Balzac mõtleb...

Monday, September 3, 2007

Tsitaat Balzacilt

Kas ma situn kivi taha või põõsasse?

Monday, July 30, 2007

Valusa nurga all

Napoleoni teine tulemine või esimene, keda aga tõsiselt küll ausalt ja täiesti päriselt huvitab, mitmes see tulemine on?
Jõudsin tagasi, palatisse. Teekond oli raske ja ees ootasid mind mitu tõsist andmist, mis mind õnnelikuks tegid. Andsin väga palju ära, kuid sain ka teada, et ma ei pea rohkem ära andma. Naeratame nüüd kõik koos!
Suutsin kohe end palavikuliselt poolsegasesse loogikajadasse mässida ja pmt on kõik taas vanas rütmis.
Che: "Mul tuleb kuueka moment vist. ...või midagi hullemat." Temast saab muide minöör. Ta plahvatas miiniga oma küüned ära. Ta tahab minna välismissioonile. Snaiprit temast ei saaks, sest ta ei ole veel piisavalt omas maailmas. Snaiprid pidid kõik imelikud olema. Võtke või jätke ...jalalennutaja. Ta õppis pesulõksust miini tegema. Nüüd toas ma vaatan, kuhu astun. Vähemalt palatisse enam naljalt te murdma ei hakka. Mina igal juhul ei soovita. Väga militaarne värk. Kindel surm ja sisse saab ainult eriloaga küllap sellekski vajate väljaõpet. Minul ja Balzacil on palati eriväljaõpe - aasta kuuendas on väga eriline ja õpetlik igal juhul.
Balzac'i üldiselt vaevab töö ja sellega seonduv, aga pole viga. Täna on FedEx viimast korda tema kandadel. Ja pärast seda tuleb välja taas päike ning ta läheb randa ära.


Ma olen TEGELIKULT väsinud. AUSÕNA.
...valusa nurga all kirjutada on suhteliselt ohtlik. Ma ei mäleta, et mu sein minu vastu oleks NII vaenulik ja nurgeline olnud.
Enivei... kuidagi sürr on siin olla vb selle pärast, et ma tahan olla nii siin, kui ka kusagil mujal ILMA, et ma päriselt enesele seda teadvustan, ma tunnen nii NOH . (hetkeline kurbus on lubatud)


/Napoleon/

Friday, June 15, 2007

Loomaaed

Jaa... meil ongi siin loomaaed...
Eile leidsin ma oma voodist geophiluse (sajajalgse, noh) ja täna jalutasid ringi kaks majaämblikku... ning ma võin vanduda, et ma olen kuulnud koera niutsumas siin... kuigi see võib tulla ka häältest minu peas...
Palatis on järjekordne põletav probleem - meil ei ole vetsupaberit... kell on pool kolm öösel... ilmselt peab aknast välja ronima ja poes käima... tegemist on liiga tähtsa probleemiga ju.
Minu elu on jälle maas... ma siiralt vihkan meie internetti!
Miks küll Balzac ja Napoleon kodusel ravil viibivad? Kolmekesi oleks poole toredam pottide ja pannide ja torudega relvastatult itipoiste ukse taga räusata! Tegelikult olen ma praegu piisavalt energiline, et ma võiksin kõikide uste taga karjuda...
Vaatasin ka siis meie bhoooo filmi ära... täitsa äge oli... kastreerimine ja puha... tekitas tahtmise südameoperatsiooni läbi viia!




/Che/

Tuesday, June 12, 2007

bhoooooo!!!

ahjaa... Napoleonile meeldib aknapeal kõhvida ja laulda. Oli juba üsna hämar. Olime just jätnud pooleli filmi pedofiilist ja teismelisest psühhopaadist, sest see kiskus õudsaks.Meil ei ole head närvid. Napoleonil tuli suitsu isu ja ronis akna peale. Üks auto sõitis mööda ja keegi sealt näitas vist oma kõige pikemat sõrme ja ega Napoleon siis vastu näitamata ei jäta. AGA siis jäi auto seisma. Napoleon tuli ruttu tuppa. Mina tirisin kardinad ette ja Napoleon kustutas tule. Me seisatasime ja oli hirm ....siis UKS AVANES. Napoleon karjatas ja mina ehmusin!!!!! ja kes sisse astus oli.......................................................
CHE!!!!!!!!!!




/Balzac/

Kosmoses käidud rrrrrrrrrraisk!

Tõepoolest see polnudki väga kaua aega tagasi kui meie kosmoses käisime. Napoleon istus juhipuldis ja käivitas meie masina(läpaka taga noole nuppu vajutades) ja tõesti me sõitsime. Täitsa tore oli... algul oli selline rahulik ja mõnus, aga hiljem muidugi tulid asteroidid vastu. Sellegipoolest läks kõik hästi. Napolts tegi head tööd.
Ükskord ma käisin linnas ja sain endale pika hõõrdumise tulemusena augu. Nüüd mu varvas on paranenud ja auku ka enam pole...
Praegu on kuidagi eriti till olla... Che ja Napoleon on väljas, aga mina olen täitsa ära vajunud.




/Balzac/

Monday, May 28, 2007

Ma kusen kogu kosmose täis

... päris ambitsioonikas või mis?
Aga Che tuli täna tagasi ning pärast lühikest ja väga informatiivset käiku poes, ta kadus taas. Me tunneme temast pidevalt puudust ja ootame, et see armas poisipeaga neiu oma särava kindlameelsusega meid rõõmustaks.
Balzaci ja Napoleoni vestlus suhteliselt hämaras toas, bikiinid seljas ja päiksekad ees -
B: mina ei võta päikest. päike võtab mind.
N: mis sa oled mingi saadaval vä?
B: (eriti ülbelt ja nina püsti ajades) jah!
Nimelt on sess ja esseed ja examid. Napoleoni existentsialism on jõudnud... tegelikult päris kaugele. Balzac jõudnud oma inglise keelsete materjalideni ja Ched võime ainult kadestada, aga tegelikult on tal järgmine nädal 3 examit.
U mõned minutid enne 12t öösel, ajasime rannapoisid ning muu jämmi 2+1 kõlaritest välja, valasime enestele kokku piisavalt kanged koksid ja mugavdasime olekut bikiinidega. Kirsiks avatud aken ja päikeseprillid. Avasime rannahooaja palatis nr6!
Bikiinid on jätkuvalt seljas, koks jäi viimaseks ning muusika ikka veel jõus nagu ka Che ootus. Prillid on nurgas, chill jätkub, aga juba õpingute lainel - essee olemisest ja olemusest ning võrdlev poliitika.
Che on tagasi! Nüüd juba bikiinides! Prillid ka ees! Kõigil!
eniveis...
Palatis on järjekordne "see" hetk ja me oleme rahul.
Coming up:
Palati nõuded! (n: palatis ei minda magama - palatis jäädakse magama. jne)
2/3 sünntar
töine juuli
rannariiete kollektsioon
jpm


/Napolts/

Wednesday, May 23, 2007

Üks nendest päevadest...

Napoleonit tabas ääretult tähtis küsimus - kuidas ütlevad sõna "nibu" sakslased.
Me pettusime... die Bruestwarzten... see on kole ja tavaline sõna... nibu on nunnum.
Täna on "üks nendest" päevadest!
Me õpime kolmehäälselt ja kolmekeelselt laulu rinnanibudest... me kavatseme selle lauluga järgmisel aastal Eestit Eurovisioonil esindada...
Elagu Eurovisiooni hitid - magic word SAGAPO!
Ei tegelikult me oskame ilusaid laule ka laulda...
Koorekakao ei olnud tasuta... aga me leiame, et töö juurest võiks mingit nänni ikka tasuta saada...

Me tegeleme ka turvaseksi küsimustega... saime teada, et kondoome testitakse mehaaniliselt ja elektrooniliselt... Tegelikult meid siiralt huvitab, et kuidas see testimine välja näeb! Ning, kas me saaksime sellest kuidagi osa võtta?

Napoleon: "I want to have sex now, after reading the manual."
Balzac: "Lähme Vanalinna."
Che: "I want the movie, What Women Want..."
Napoleon: "I was good movie."
Balzac: "Yees... It was... There was old man..."
Napoleon: "But he was sexy old man."
Balzac: "I noticed only Mel. Mel is good."
...
Balzac: "Public life people they all are gay. Or they have woman."
Napoleon/Balzac: "Older and nice, but gay."
Napoleon: "Total turn off."
Balzac: "But gay men who are sexy."
Napoleon: "There are some sexy politicians, if they don't talk so much."




/Che/

Tuesday, May 22, 2007

Meie haigus süveneb

Stiililt hakkame sarnasemaks muutuma ja varsti ei signeeri sissekandeid enam meie haiguse nimedega, vaid hoopis lihtsalt "palat, üks kolmest minast". Nii erinevad kui me ka pole oma välimuse poolest, me hakkame samastuma oma peas ja mõtetes.
Tahame verandat!
Palati hümn on Liam Lynch'i "United States of Whatever".
Me rokime täiega ning meile pakub huvi pead (juuxed, kellel on) visata ja tantsida. Palat tegi ka pilte... siin hiljuti...
"Napoleon võtab end kätte", aga seda pilti me endast ei pane, kuid
"elav näide keelegümnastikast".

Meile meeldib, et me oleme otsekohesed ega varja oma tundeid. Näiteks võin ma vabalt Balzac'ile öelda: "Mine persse värdjas."
Asjad liiguvad igavlemise ja "sitta sellest sessist nkn sama eriala ei jätka" suunas. Meie lootsutandev plejaad idiootsusi on liiga suures plaanis. Näiteks bakatöö ideekaart ripub seinal ja ootab, et see esmakursuslane oma alusmaterjale rohkem loeks.
Ei, asjad ei ole lootusetud. Kui teile nii tundub või kui teile tundub, et meile nii tundub, siis nii see pole. Me lihtsalt anname enestele aru, et kõik ei pea alati just nii minema kui plaanitud, aga kui läheb, siis on tore.
Aga mitte sellest ei tahtnud ma täna rääkida. Lihtsalt sigahea tuju on ja palat on omas elemendis olnud juba pikemat aega.
Balzac on hetkel intelligentne - ta õpib.
Che on kadunud.
Napoleon raips kirjutab siin ja üritab kuulata head muusikat, kuid siiski siiski kiigates wikipediasse võrreldes oma teadmisi tulevase eksami tarvis ja arutleb endamisi. Ta üritab ka intelligentne olla.

Aga vähemalt osa palatist läheb kinno. Vot nii ongi, kui Kosmos on õuel. Äge on see, et raha meil pole ja me loeme ja otsime oma sendid välja, et kinno minna. Et miks ei õpi või tee oma töid?
Aga selle pärast, et meil on tuju, tunne, tung teha hoopis midagi muud. Pealegi vajan väikest poputamist täna. Olen selle välja teeninud.

Balzac pärast suurt sentide otsimist ja u 3s kotis tuhnimist: "Põhimõtteliselt, mul on kino raha koos!" Me tahame selle tädi nägu näha!
...filmini on aega ja nüüd hakkame seda efektiivselt ära kasutama.



/Napoleon/

Sunday, May 20, 2007

Mina üksi palatikeses "mõtlemas"

Ükskord tuli meil mõte, et me võiks olla samuti ägedad...
... et hakkaks õige räuskama. Mitte muidugi tänavatel nagu hiljuti, vaid hoopis oma haigemajas.
Vahel lihtsalt tekib tunne, kui internetti pole või on niisama korrast ära, et võtaks torujupid kaasa ja taoks neljandakorruse itipoiste ust ja karjuks "INTTTTERRRRRRNETT PAREMAKS, INTTTTTERRRRRRNETTT PAREMAKS". Muidugi võib juhtuda, et satume vale ukse taha, aga mis teha... juhtub. Eks me kõik eksi vahel. Ma võiks seda täitsa teha. Olen tugev. Vahel isegi märkan muskleid oma kätel, kui hea tuju on.

Mis muidu? Palat on tühi ja mina olen hetkel ainus patsient selles tühjas ruumis. Kuidagi kõhe on ja samas huvitav. Mis seal ikka...






/Balzac/

Thursday, May 3, 2007

Keelegümnastika

Me leiutasime just keelegümnastika (tongue gymnastics). Tegemist on siis harjutustega, mis on mõeldud kui keele hommikuvõimlemiseks.

1) Siruta keel suust välja, nii kaugele kui sa ulatad,
2) Seejärel lõdvesta,
3)Keera keel pikkupidi vasakule (kui ei lähe, siis võib vajadusel ka abivahenditega keerata),
4)Keera keel pikkupidi paremale,
5)Toruta keelt,
6)Tee 10 keeleringi vasakule,
7)Tee 10 keeleringi paremale,
8)Püüa puudutada keelega OMA lõuga (tegelikult vahet pole kelle lõuga),
9)Lõdvesta keelt, ajades ta nii laiaks kui võimalik,
10)Püüa puudutada vasakut põske paremalt poolt,
11)Püüa puudutada paremat põske vasakult poolt,
12)Puuduta keelega nina,
13)Pinguta keelt - aja keel kõvaks,
14)Aja keel suust välja ja lõdvesta seda raputades pead,
15)Loe keele otsaga üle kõik hambad, nii alumised kui ka ülemised (pole tähtis, kas loed omaenda või kellegi teise hambaid),
16)Tee keelekõverdusi (kui see näeb välja kui elustamistehnika, siis oled õigel teel),
17) Kui keel vahepeal kuivab, siis aja ta uuesti märjaks (võid kasutada abivahendeid - ära mõtle ropusti... abivahendiks on vesi),
18)Värista keelt,
19)Tee rütmilisi kordinatsiooniharjutusi - üles-alla-vasakule-paremale,
20)Võta sõrmedega keele otsast kinni ja lõdvesta keelt.

Kindlasti on peale seda keel vesti peal, puhka natuke!

Palju toredam on teha neid harjutusi kellegagi koos, näod vastamisi!


Muuseas Balzac on vaimustunud meie uuest gümnastikast, tal läks päris kõvaks, aga lõpuks vajus natuke ära.

Natuke mõttegümnastikat ka. Mõista, mõista mis see on? Blazacil on suur, Napoleonil on suht väike ja Chel ei olegi.


MEHED: Hoiduge palatist, kes hakkab koos teiega keelegümnastikat harjutama!



/Balzac, Che, Napoleon/

Tuesday, April 3, 2007

Palat jookseb...

Ja järab Tallinna leiba... reklaami eesmärkidel tuleks ilmselt projekt ka kirjutada...
Aga täiesti ühehäälselt leiab kogu palati isiksuste seltskond, et vanad jaapanlased olid ikka jubedad pervod... jah... me vaatasime pilte. Me olime, pehmelt öeldes, hämmingus...
Lisaks arendame me ennast zooloogia valdkonnas... nimelt saime teada, et sitavares on suur lennuvõimetu lind.
Grace Kelly kummitab...
Palat mitte ainult ei jookse vaid ka jõllitab. Kui tabate kellegi ennast jõllamas, siis ilmselt on see üks meist.
Aga see klubituur sai piisavalt ruttu läbi. Tore et siis mul ägedad sukapüksid on.
Ja meil on nüüd 45 ja pool elevanti :)



/Che/

Sunday, April 1, 2007

Palatis on kevadpäevad

Balzac on kadunud!

Napoleon: "Ma pean nüüd leidma sisemist jõudu, ah ma lähen parem vetsu..."

Me kavatseme teha eksperimendi hommikusel tipp-tunnil esimese korruse tualetis. Esitame kahehäälselt sellist laulu: "Ma kakan, ma kakkan, kakkan, kakkan..." (laulu autor keegi viie aastane). Eksperimendi mõte on näha inimeste nägusid, kes seisavad järjekorras. Väljudes tuleks efekti mõttes teatada lapselikult ja siiralt: "Ma kakasin."

Balzac on ikka kadunud!

Meil on nüüd, kui kasutada Napoleoni väljendust, irvitavad aknaruudud oma ilmetus puhtuses. Jah, kevadpäevad algasid kevadpuhastusega. Aga müstiline avastus on see, et meie aknast on võimalik isegi välja näha.

Otsime filmi "Mida naised tahavad"!

Me vaatasime Napoleoniga ruutu, see läks suuremaks, peepi oli ruudu sees, peepi noris musi - ta näitas keelt!

Napoleonil on üks pedekas....

Palati uus lemmikraamat on VL.

*pumpernikkel
*punktroller (saab olema palati peagi asutatava bändi nimi)
*puerperaalpalavik
*tahhistokoop
*taboriidid
*teleoloogia (idealistlik õpetus, mida palat järgib)
*glandulaarne (proovige seda spellida NATO tähestikus eesti keeles)
*dianoeetiline


Balzac on endiselt kadunud! Me kaalume, tema leidmiseks, pöördumist võimuesindajate ja/või meditsiinitöötajate poole.

Te mõjute meie kiasmile halvasti!



/Che/

Wednesday, March 21, 2007

Sulgudes irw

> > Mingi vaene oled v?
> Issand kui nõme küsimus. See on
> põhimõte kullake. PÕHIMÕTE. Kui ei tea,
> mida tähendab sõna põhimõte, siis vaata
> ÕSist järgi. Arvasin, et Tartu linnas
> on targad inimesed ja siin TLNs on
> rikkad, a tuleb välja, et idioodid on
> koondunud ja ühisrinde moodustanud just
> Tartus. Ei üllata. Mitte ei üllata, eks
> see dendents ole jah sinna suunas
> liikunud.
> Mul pappi nagu sitta, a sinu saasta
> peale ma seda küll ei raiska.
> Arene äbarik.


Esiteks: Harjumaa ei ole TLN kui natuke geograafiat oled õppinud

Teiseks: 21 aastasel tydrukul ei saa olla pappi nagu s...a või ainult sel juhul kui on endale mingi metsavargest ägeda kuti soetanud, kes kohe kinni läheb.

Kolmandaks: Ära kutsu mind äbarikuks, kui sa mind ei tunne. Kooliteed olen rohkem läbinud, kui sina ja jätkan seda.

"CIAO"

Sunday, March 18, 2007

Persefotograafid

Teeme persepilte.
Joome liiga palju teed ja kõik tahame magada.
Igal ühel oma laks.



/Napoleon/

Monday, March 12, 2007

Pizzaõhtu

Õhtu palatis. Sain Napoleonilt mõtte,et ümmargused puuviljad ja aedviljad on otstarbekad-nendega saab täpsust visata!Ükskõik,kas siis prügikasti või aknast välja mööduvate autode pihta.
Käisime poes.Kujutate ette,et kui Kosmose juures olime järgnes meile juba 40 väikest elevanti.Nüüd kui ma hommikul silmad avan ja mürinat kuulen,siis tean,et see ei pruugi olla tramm ,vaid üks elevantidest,kes õues ringi kalpsab.





/Balzac/

Uni...

Meil on jälle uneparadiis... mulle meeldib uni... see on pehme...
Aga et miks ma siis üleval olen , kui uni on? Ma tõesti ei tea...
Öeldakse, et inimesel oleks vaja vähemalt kaheksa tundi und. Minul on rohkem vaja. Kuid konstantselt tuleb välja, et ma saan seda endale vaid viis tundi lubada. Huvitav, miks see nii on? Kas ma teen midagi valesti? Või teeb keegi teine midagi valesti? Ühte või teist pidi, tehakse midagi valesti... Aga kui me ei oleks inimesed, kes eksivad, siis ei oleks meil pooltki nii tore (hmm eile kõlas see lause paremini).
Me Tibuga otsustasime kiiremini arenema hakata... et me saaksime ikkagi oma 50 juubeli ka ära pidada, tegelikult peaksime me sel ajal oma 80 juubelit. Voot, see ongi areng :)
Ja me vaatasime Balzaciga AFVd... seal olid kiisud... (see peaks nüüd kõik ütlema).



/Che/

Saturday, March 10, 2007

Kuradi hullud

... minu isikute(isiksuste) rohkus mind ei häiri. Aga teid?
/Läks nii diipiks kätte, et keeras ära./
Mingit sügavat või sügavamat mõtet pole vaja, sest lihtsuses, kerguses ja pinnapealisuses on juba sügavus. Kokkuvõtlikult - ärge kaevuge. Ärge vaevuge.
Võtke asja rahulikult ja olge täna, mitte eile ja homme. Täna ka on nõme määratlus - olge PRAEGU!



teid emmates



/Napoleon/

Mina ja laupäev

Läpakas
Jälgin valgeid täppe klaasi taga lendlemas.
Uni ja juhe.
Juhe ja uni.
Sophie Scholl vist...
Mida veel???
Che ja chipsid.


Balzac tunneb inspiratsioonipuudust ning talle see ei meeldi.






/Balzac/

Monday, March 5, 2007

Palatis on täna hullumaja...

... meil on kõlarid... ja meil on Inara... ja meil saavad olema tantsutrennid :)
... ja meie filmi laenutatakse lausa 15 krooniga... minge kõik Hullumaja laenutama!
...ja fotoparadiis jätkab oma võidukäiku...
...ja üldse on hullumaja...
...Napoleon teeb soojendust... Mille jaoks ainult? Vastus: *ta mõtleb hetke* "Suvi on tulemas, tuleb valmistuda."
...Tibu sai Valimisstuudio teema viie :)






/Che/

Sunday, March 4, 2007

Päike... see päike

Valged seinad ei ole enam ammu valged. Nad meie sõrmejälgi täis. Kummaline on täna siin, sest teised on eemal ja mina kuulan ikka üksinda oma haiguse ravimit.

Aga meie päike, meie ukse kõrval, on oluline mulle, kuid vahel ta särab liiga kõvasti. Kurdistavalt noh.










/Napoleon/